Keltum bestek

Keltum – ook bekend onder de naam Koninklijke van Kempen & Begeer - maakt al eeuwenlang de mooiste besteksets en staat voor kwaliteit, vakmanschap en eigentijds productietechnieken. Keltum gebruikt voor de productie van het bestek, hoogwaardig edelstaal en zilver van het zuiverste gehalte. De edelstaal besteksets worden gemaakt uit 18/10 edelstaal (combinatie van nikkel en chroom dat zorgt voor een roestvast & vlekvrij bestek). De verzilverde couverts zijn zwaar verzilverd (hoge kwaliteitsnorm basis 100). Hiermee wordt bedoeld dat voor de verzilvering van 12 lepels en 12 vorken in totaal 100 gram zilver wordt gebruikt.

Klassieke besteksets

Er zijn een aantal bestekken die vallen onder de ‘klassieke besteksets’ van Keltum. Deze besteksets zijn verkrijgbaar in verzilverd en hoogwaardig edelstaal en staan voor pure kwaliteit. Deze besteksets hebben een klassieke vormgeving en zijn een aanwinst voor iedere gedekte tafel. Klassieke besteksets van Keltum zijn o.a. Concerto, Haags Lofje, Hollands Glad en Prinses.

BEKIJKEN

Moderne besteksets

Er zijn ook moderne besteksets van Keltum. De moderne besteksets die wij in ons assortiment hebben zijn Branding en Branding Mat. Branding is een bestek met uitgesproken rondingen en heeft als bron van inspiratie de ruige Hollandse kust. Dit bestek is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal en vaatwasmachinebestendig. Er zijn complete bestekcassettes, aanvullende sets, serveerbestek, slabestek en andere bestekdelen van Branding verkrijgbaar.

BEKIJKEN

Kinderbestek

Maak het eetmoment voor uw kinderen of kleinkinderen nog leuker met een eigen bestek van Keltum uit de Junior collectie. Deze 4-delige besteksets zijn geïnspireerd op de leukste kinderfantasieën en ideaal als cadeau. Wij hebben o.a. de volgende Keltum kinderbestekken in ons assortiment: Beatrix Potter, Beer, Beertje Paddington, Dieren, Dribbel, Fabeltjeskrant, FC Junior, Fiep Westendorp, Kikker, Ridder Lancelot en Rupsje Nooitgenoeg. Er zijn ook 3-delige kinderbesteksets van Haags Lofje, Hollands Glad en Prinses verkrijgbaar.

BEKIJKEN

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij Keltum serviezen, bestek, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Bent u op zoek naar Keltum producten, maar nog niet helemaal zeker welke collectie of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maakt u een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!